Mötesplatsen för dig inom gruv- och stålindustrin, aug, 21 2017
Senaste Nytt

Atlas Copco lanserar mobil belysningsmast

Foto: Atlas Copco
Foto: Atlas Copco
Publicerad av
Martin Stråmo - 07 okt 2015

Atlas Copco har lanserat den nya belysningsmasten QLB 02, som erbjuder flexibla belysningslösningar för evenemang, offentliga miljöer och allmänna bygg- och anläggningsapplikationer. Med fyra stycken metallhalogenarmaturer i 400 W kan QLB 02 säkert och effektivt belysa ett område på upp till 2 000 kvadratmeter.

- Den nya belysningsmasten QLB 02 är konstruerad för enkelhet och flexibilitet. Användarna ska kunna flytta masten dit den behövs, förklarar Fredrik Ålund, Business Line Manager inom Atlas Copco Portable Energy. Alla enheter är utrustade med hjul, gaffeltrucksurtag och en lyftögla så att användarna kan flytta masten på ett säkert sätt. Masten är dessutom så kompakt att upp till 32 enheter kan transporteras på en enda lastbil.


Forskarna Ahmed Eleish från Rensselaer Polytechnic Institute och Shaunna Morrison från Carnegie Institution of Science) utvecklade Big Data - metoden, ett slags nätverksanalysverktyg, tillsammans med andra kollegor för att upptäcka, prognostisera och visualisera förekomsten av kända och okända mineraler.
Foto: Kredit: Anirudh Prabhu
Forskarna Ahmed Eleish från Rensselaer Polytechnic Institute och Shaunna Morrison från Carnegie Institution of Science) utvecklade Big Data - metoden, ett slags nätverksanalysverktyg, tillsammans med andra kollegor för att upptäcka, prognostisera och visualisera förekomsten av kända och okända mineraler. Foto: Kredit: Anirudh Prabhu

”Big Data” bidrar till upptäckten av värdefulla mineraler

"Avslöjar banbrytande mönster"

Forskare vid Carnegie Science/Deep Carbon Observatory i USA upptäckte nyligen ett sätt att prognosti...