Mötesplatsen för dig inom gruv- och stålindustrin, aug, 20 2017
Senaste Nytt

Turkiets 6e internationella kongress för gruvutrustning och gruvteknik

Chamber of Mining Engineers i Turkiet organiserar mässa för gruvindustrin

6:e internationella kongressen för gruvutrustning och gruvteknik
6:e internationella kongressen för gruvutrustning och gruvteknik
Publicerad av
Peter Höök - 06 mar 2017

Den 6e internationella kongressen för gruvutrustning och gruvteknik, organiserad av Chamber of Mining Engineers i Turkiet kommer att hållas i Ismir mellan den 18 till 21 oktober tillsammans med Minex 2017, som behandlar gruvdrift, naturresurser och teknologier.

Utställningen introducerar gruvmaskiner, produktivitet och gruvekonomi samt delar med sig av teknisk och vetenskaplig utveckling genom att redovisa färska erfarenheter från forskare, operatörer, tillverkare samt ägare.

Evenemangen som anordnas av Chamber of Mining Engineers i Turkiet, kommer att omfatta en mängd olika ämnen som presenteras och diskuteras av experter över hela världen. Det gäller gruvteknik, mineralteknik, maskiner och utrustning som används i konstruktioner i infrastruktur och gruvteknik.


Forskarna Ahmed Eleish från Rensselaer Polytechnic Institute och Shaunna Morrison från Carnegie Institution of Science) utvecklade Big Data - metoden, ett slags nätverksanalysverktyg, tillsammans med andra kollegor för att upptäcka, prognostisera och visualisera förekomsten av kända och okända mineraler.
Foto: Kredit: Anirudh Prabhu
Forskarna Ahmed Eleish från Rensselaer Polytechnic Institute och Shaunna Morrison från Carnegie Institution of Science) utvecklade Big Data - metoden, ett slags nätverksanalysverktyg, tillsammans med andra kollegor för att upptäcka, prognostisera och visualisera förekomsten av kända och okända mineraler. Foto: Kredit: Anirudh Prabhu

”Big Data” bidrar till upptäckten av värdefulla mineraler

"Avslöjar banbrytande mönster"

Forskare vid Carnegie Science/Deep Carbon Observatory i USA upptäckte nyligen ett sätt att prognosti...