Mötesplatsen för dig inom gruv- och stålindustrin, apr, 21 2018
Senaste Nytt

Borrprogrammet vid Mavis Lake Litium Project klart

Utvärdering väntar

Foto: Pioneer
Foto: Pioneer
Publicerad av
Peter Höök - 14 mar 2017

International Lithium har tillsammans med sin strategiska partner Pioneer Resources Limited, slutfört av den första fasen av ett borrprogram vid Mavis Lake Litium Project i provinsen Ontario, Kanada.

Med anledning av bolagets pressmeddelanden daterade den 7 februari och 8 februari tillkännagavs vissa framsteg i prospekteringsborrningarna vid Mavis Lake efter litiumpegmatit. Nu har ILC fått bekräftelse från Pioneer, som driver projektet, att borrningsprogrammet nu är genomfört.

Analytiska resultat är ännu inte tillgängliga och ILC har ännu inte haft möjlighet att få ett omdöme av "Kvalificerad Person" enligt normerna för ”National Instrument” för kanadensiska värdepappersadministratörer, som ska godkänna den vetenskapliga och tekniska information som samlas in och presenteras av borrningsföretaget Pioneer. Resultat från borrprogrammet kommer att presenteras så snart de blir tillgängliga.

International Lithium utvecklar litium prospekteringar på tre kontinenter: i Europa, Argentina och Kanada. Förra året investerades 17 miljoner kanadensiska dollar i ILC projekt för utvecklingen fram till och med slutet av 2017.

Annons

Annons