Mötesplatsen för dig inom gruv- och stålindustrin, maj, 22 2018
Senaste Nytt

Visar framtidens gruvutrustning i Las Vegas

Många nya modeller visades upp på Conexpo-ConN/Agg i Las Vegas

Konkrossen från Sandvik är en av många nya produkter som presenterades på CONEXPO-CON/AGG i Las Vegas, USA.
Konkrossen från Sandvik är en av många nya produkter som presenterades på CONEXPO-CON/AGG i Las Vegas, USA.
Publicerad av
Peter Höök - 16 mar 2017

Sandvik visade upp ny, innovativ utrustning inom gruvindustrin på Conexpo-ConN/Agg i Las Vegas. Fokus låg i vanlig ordning på att hjälpa kunderna att ytterligare förbättra sin säkerhet och produktivitet. Sandvik CS550 är en kraftfull sekundärkross för vikter mellan 700 och 750 ton. Den är utformad för att i första hand kunna åstadkomma mer i varje kross-steg samtidigt som den totala effektiviteten bibehålls. Nykomlingens höga intagskapacitet gör att krossen kan processa mer material under den första etappen, vilket ger ökad produktivitet. Samtidigt ger den avancerade automatiseringen optimerad kapacitet, reduktion och processäkerhet. Jämfört med liknande typer av krossar når Sandvik CS550 upp till 25 procent högre krosseffektivitet.

Den välkända DPi-seriens topphammarborrar har tagits till en helt ny nivå tack vare uppgraderingar av dess produktivitet och ekonomiska fördelar. Högre produktivitet än tidigare innebär inte bara borrning med en av de mest effektiva topphammarborrarna i världen, utan också ett helt nytt sätt att tänka kring borrning och borrningsrelaterade processer. Sandviks nya digitala teknologi och förbättrade felsökningsfunktioner, i kombination med bland annat ett nytt kontrollsystem, möjliggör enklare och mer precisa utföranden.

Sandvik UI310+ är en eldriven, hjulförsedd krossenhet som tillhandahåller en mångsidig och högeffektiv lösning för primär krossning. Den eldrivna produkten erbjuder en kostnadseffektiv lösning för ballastproducenter som efterfrågar den produktivitet och pålitlighet som Sandvik erbjuder.

Annons

Annons