Mötesplatsen för dig inom gruv- och stålindustrin, jun, 24 2018
Senaste Nytt

EuroMining tillsätter ny operativ chef

Camilla Widing tillträder i augusti

Camilla Widing, ny operativ chef i EuroMining. Foto: Daniel Olausson, Media Tales
Camilla Widing, ny operativ chef i EuroMining. Foto: Daniel Olausson, Media Tales
Publicerad av
Peter Höök - 07 jul 2017

Tillväxt och företagskultur gör att EuroMining stärker upp organisationen med en ny operativ chef. 

– Jag har under femton år arbetat med fokus på personal-, ledar- och organisationsfrågor och att få vara en aktiv del i EuroMining är ett uppdrag jag ser mycket fram emot. Jag kommer att arbeta utifrån de mål styrelse- och ledningsgruppen tillsammans sätter, så min roll är verkställande. Inget företag är starkare än sin personal och Euromining är idag en attraktiv arbetsgivare med stort kunnande i alla led. Så det handlar om att kvalitetssäkra ur alla perspektiv, säger Camilla Widing, ny operativ chef, EuroMining, Gällivare.

Ledningen ser att, utöver att fungera som verkställande under ledningsgruppen - som agerar vd, kommer Widing komplettera verksamheten och tillföra kompetenser man efterfrågat.

– Vi behöver en operativ chef som även kontrollerar/implementerar vårt kvalitetsledningssystem hos alla i organisationen och Camilla kommer tillföra bl.a. teambuilding, ledarskapsutveckling och förstärka vårt varumärke. Hon kommer tillföra spetskompetenser inom områden vi behöver utveckla, säger Lars-Åke Augustsson, ekonomichef och styrelseledamot i EuroMining.

Annons

Annons

Annons