Mötesplatsen för dig inom gruv- och stålindustrin, apr, 24 2018
Senaste Nytt

XMReality utökar samarbetet med Atlas Copco Rock Drills

Foto: Atlas Copco
Foto: Atlas Copco
Publicerad av
Peter Höök - 07 jul 2017

Atlas Copco Rock Drills har varit kund hos XMReality i drygt två år och fortsätter effektivisera sin fältservice genom att inkludera XMReality Remote Guidance inom ytterligare svenska och internationella serviceenheter. Kunden använder redan XMRealitys guidestation, XMReality Point Pad samt XMRealitys smarta glasögon för kunskapsöverföring på distans.

– Vår vision är att fortsatt vara den främsta innovatören och med den bästa supporten inom branschen. Vi söker ständigt nya möjligheter och verktyg för att nå våra visioner och mål. Med kunden i fokus så är ”Remote Guidance” en väg, för att med snabba kvalitativa insatser stötta användare av våra produkter. Kraven på effektivisering ökar ständigt och tillsammans med våra partners så finner vi vägar mot framtiden” säger Patrik Ericsson, Global Manager Technical Service Operations, Mining and Rock Excavation Service, MRS.

– Vår mjukvara är enkel att installera på företags olika hårdvaruplattformar såsom laptops, smarta telefoner och surfplattor. Därutöver väljer många kunder att använda smarta glasögon som ger ett stort synfält och möjliggör arbete med båda händerna fria. Valet av hårdvara anpassas efter företagens egna behov” säger Johan Castevall vd på XMReality.

Den utökade leveransen innebär en ökning av återkommande intäkter för XMReality, inledningsvis dock i mindre omfattning.

– Den utökade integrationen mot denna globala verkstadskoncern visar att vår lösning är mycket flexibel och konkurrenskraftig vilket möjliggör för våra kunder att vidare erbjuda förstklassig fältservice på distans. Vi är stolta över att ytterligare ett stort globalt bolag väljer att fördjupa samarbetet med oss.

 

 

 

Annons

Annons