Mötesplatsen för dig inom gruv- och stålindustrin, sep, 26 2018
Senaste Nytt

Gränges öppnar seminarium i Indien

Seminariet anordnas vartannat år

Foto: Gränges
Foto: Gränges
Publicerad av
Peter Höök - 25 okt 2017

Gränges India Technical Seminar 2017 äger rum den 25-26 oktober 2017 i Pune, Indien. Seminariet anordnas vartannat år och årets sammankomst blir den sjätte sedan starten 2007. Omkring 80 av bolagets största kunder och affärspartner i regionen deltar i seminariet.

Indien är en av de snabbast växande marknaderna i världen idag när det gäller tillverkning av lätta fordon. Marknaden förväntas växa med över åtta procent per år fram till år 2022. Årets seminarium kommer att fokusera på kraven och utmaningarna för den växande indiska fordonsindustrin och hur de påverkar den indiska värmeväxlarmarknaden, både totalt och per segment. Gränges erbjuder innovativa lösningar som hjälper kunderna att möta de krav och regelverk som ställs på industrin.

– Indien är en viktig och snabbt växande marknad som kommer att ha inverkan på den globala fordonsmarknaden. Som marknadsledare, har Gränges en viktig roll när det gäller att utveckla nya avancerade material som möjliggör minskad miljöpåverkan i framtiden, och hjälpa kunderna att uppfylla de nya kraven, säger Colin Xu, President Gränges Asia, i sitt inledningsanförande i Pune.

Under seminariet håller inbjudna gästtalare från den indiska fordonsindustrin föredrag om aktuella ämnen, såsom elektrifiering och bränsleeffektivitet. Representanter från Gränges presenterar hur bolagets avancerade materiallösningar kan underlätta för kunderna att uppfylla marknadskraven. Ett exempel som presenteras under seminariet är Trillium, en innovativ teknik som förbättrar tillverkningsprocessen och prestandan hos lödda värmeväxlare i aluminium.

Annons

Annons

Annons