Thyssenkrupp Schulte utvidgar sitt logistikcentrum i Frankfurt

I och med staden Frankfurt am Mains beslut att godkänna planen -Osthafen Development 2050- säkerställs området som en kommersiell plats fram till 2050. Foto: thyssenkrupp Schulte

Thyssenkrupp Schulte förstärker sin försäljnings- och logistikplats i Frankfurt för kolstål, rostfritt stål och icke-järnmetaller och utökar sin verkningskrets utanför regionen. Bolaget investerar bland annat i utbyggnaden av lager med högre kapacitet och bearbetningsutrustning på platsen.

- Expansionen av vår Frankfurt-anläggning är en viktig milstolpe i vår företagsstrategi, säger Ilse Henne, VD för thyssenkrupp Schulte.

- Våra kärnkompetenser omfattar utveckling av skräddarsydda lösningar för pålitliga rikstäckande material- och leverantörskedjor som garanterar att vi är alltid nära våra kunder, så att de kan koncentrera sig fullt ut på sina kärnverksamheter. Osthafen-anläggningen erbjuder idealiska förutsättningarna för en sådan verksamhet.

Staden Frankfurt am Main planerar att utöka och ytterligare förbättra de goda och konkurrenskraftiga förutsättningarna för företag i Osthafen-distriktet.

- För flera år sedan bestämde vi oss att säkra Osthafen med sin enastående infrastruktur som en långsiktig industriell plats, säger konsulent Markus Frank.

​​​​​​- Vi är glada över att vi nu kan erbjuda tillförlitliga perspektiv, med thyssenkrupp Schulte, även till ett annat företag.

Källa: thyssenkrupp Schulte