Drillcon – Trainee program

Drillcon Scandinavia söker återigen morgondagens borrare!

Det är fortsatt stor efterfrågan på våra tjänster och vi är i stort behov av att långsiktigt utöka personalstyrkan för att ta hand om den ökade efterfrågan. Vi kör därför ännu en omgång av vårt framgångsrika Traineeprogram. Programmet är innehåller såväl teoretisk som praktisk utbildning för att snabbt komma in i arbetet och på sikt bli en självständig borroperatör. Anställningsformen är 6 månaders provanställning.

Platserna är begränsade. Programmet beräknas starta under mars/april 2020.

 

Din profil; Vi ser helst yngre sökande, både killar och tjejer, som i första hand har anknytning till något av våra arbetsställen (Bergslagen, Stockholm, Malmfälten). Vi ser att du har ett stort tekniskt intresse, ett driv i det du gör, kan arbeta självständigt både ovan- och underjord samt klarar av vissa fysiskt krävande moment i arbetet. B-körkort är ett krav. Meriterande om du har utbildningar som till exempel C-körkort, Heta arbeten, HLR, Motorsågskörkort, Terrängkörningskort, Lastbilskran etc.

Frågor om tjänsten besvaras av Per Lennartsson Persson, Produktionschef ; 070 3270937 eller email: per.lennartsson-persson@drillcon.se

 

Skicka ditt CV! urval görs löpande