HygapGruppen utser ny vd till förvärvat bolag

Foto: GnosjöRegion.se

HygapGruppens styrelse har utsett Stefan Knutsson till ny vd i det senaste företagsförvärvet Finnvedens Smide AB i Värnamo. Stefan efterträder grundaren och tidigare vd:n Jan Paulsson som lämnade bolaget i januari 2021.

- HygapGruppen befinner sig en starkt expansiv fas och letar hela tiden möjligheter till att bredda produkt- och serviceportföljen. Med Finnvedens Smide fick vi möjlighet att ge en än bredare service till våra kunder. Bolaget hade dessutom en stark ställning i GGVV-regionen med en trogen kundbas där det finns stor potential att växa vidare. Stefan har en lång bakgrund inom tillverkande industri med ledaregenskaper inom flera områden där han påvisat ett starkt driv att utmana och möjliggöra expansion och utveckling säger Andreas Gustafsson, Koncernchef för HygapGruppen, i ett pressmeddelande.

Stefan Knutsson har sedan 2011 arbetat på Fritidsbolaget Thulenyckel. Stefan har verkat inom flera områden såsom Supply Chain, Inköp, Logistik och Produktion där de senaste fem åren inneburit ledande befattningar som logistikchef och produktionschef på bolagets site i Hillerstorp.