Sandvik lanserar uppgraderad konkrosserie  

Sndviks nya uppkopplade konkrossare, nya ACS-c 5. Foto: Sandvik

Sandviks har tagit fram en uppkopplad konkrossare, nya ACS-c 5.

– De uppgraderade 800i-krossarna med nya ACS-c 5 är ett naturligt nästa steg som höjer ribban för krossning. Den perfekta kombinationen av hög krosskraft, tillförlitlighet  och enkelhet gör dem enklare att driva, hantera, underhålla och serva - vilket leder till  produktivitets- och drifttidsförbättringar som ökar den operativa prestandan, säger Javier Valdeavellano, Lifecycle Manager för 800i-konkrossar på Sandvik.

De senaste 800i-krossarna ska bättre stödja olika  operativa behov och är konstruerade från grunden för att maximera tonnaget av den önskade slutprodukten.

En enkel mekanisk konstruktion ser Sandvik som nyckeln till maximal tillförlitlighet och tillgänglighet.

800i-krossarna är redo att anslutas till den molnbaserade digitala assistenten SAM by Sandvik, en datainsamlings- och analystjänst som stöder operativ excellens i kross- och siktanläggningar.

– SAM samlar in information från all din anslutna Sandvik-utrustning för att ge en fullständig översikt över hela din verksamhet. Se statusen för din anslutna utrustning, kommunicera mellan team, visa varningar och meddelanden, beställ reservdelar proaktivt och mycket mer. Den nya SAM-mobilappen för iOS och Android ger dig tillgång till krossdata och insikter nära tillhands, säger Ali Jumaa, Digital Solution Specialist på Sandvik.