Mines and Technology 2018 startar snart i Helsingfors

Mines and Technology, som kommer att äga rum i Helsingfors, presenterar bland annat lämpliga lösningar på nio kritiska områden inom digital transformation. Foto: Mines and Technology

Mellan 29 maj 2018 och 31 maj 2018 arrangeras gruvmässan och konferensen ”Mines and Technology.  Temat i år är, föga överraskande, digitalisering.

Den globala digitala omvandlingen av gruvdrift kommer att uppgå till ett värde av 190 miljarder dollar. Detta tvingar gruvföretag att fokusera sina operativa investeringar på stora data och IOT för att maximera utdelningen på avkastningen och förbättra operativa effektiviteten.

Gruvföretag kommer att vara tvungna att investera nära 50 miljarder dollar bara för att kunna låsa upp det här värdet. Mines and Technology är därför en lämplig plattform för fundamentala lösningar för framtidsbeständiga gruvföretag och för ökad drivkraft i branschen.

Mines and Technology, som kommer att äga rum i Helsingfors, presenterar väl utarbetade utställningar och lösningar på nio kritiska områden inom digital transformation.

Källa: Mines and Technology