Partrex och Combi Wear Parts i samarbete

Foto: Partrex

Företaget Partrex AB meddelar att de från 1 januari 2022 blir representant och återförsäljare för den svenska slitdelstillverkaren Combi Wear Part AB. Samarbetet gäller för den svenska marknaden och för produktsortimenten C-REX och ProClaws, tänder, hållare och skärskydd till last- och grävskopor för entreprenad- och gruvmaskiner.

Combi Wear Parts AB, med huvudkontor i Kristinehamn och produktion i Ljungby utvecklar och tillverkar unika slitdelssystem av högsta kvalitet för bland annat gruvindustrin. Combi Wear Parts AB har ca 100 anställda och omsätter cirka 220 miljoner kronor.

Partrex AB är en av Nordens levererar slitmaterial till skopor, snöplogar och markfräsar med säljkontor i Jönköping, Umeå och Rossön. Företaget  har 10 anställda och omsätter ca 80mkr.

–Combi Wear Parts är ett anrikt svenskt företag med ett brett sortiment av högpresterande produkter som passar mycket väl in i vår filosofi att bistå våra kunder med kostnadseffektiva lösningar, säger Göran Sjöström, VD vid Partrex AB, i ett pressmeddelande.

–Vi är mycket glada att vi nu genom samarbetet med Partrex kommer att kunna nå ut bredare och mer kundnära till den svenska marknaden med våra produkter. Merparten av vår försäljning går idag på export men tiden kändes nu mogen för ett större fokus på marknaden här hemma i Sverige, säger Combi Wear Parts försäljningschef för Europa Freddy Oblack.